Επισκευές Υπολογιστών - Laptop

Η διάγνωση της  βλάβης,  η επισκευή και ομαλή λειτουργία των  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Laptop, Server  είναι ένας από τους τομείς δραστηριοποίησης της Business Solutions. To  εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό είναι σε θέση να επαναφέρει με εγγύηση μετά από μια δυσλειτουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις του και ρυθμίσει την ασφαλή λειτουργία του.

 

Εσείς καλέστε μας στο 2467021270 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας Θα παραλάβουμε το χαλασμένο Υπολογιστή απο το χώρο σας , αν αυτό σας διευκολύνει. Στη συνέχεια ελέγχεται ο φορητός σας υπολογιστής,  γίνεται εκτίμηση κόστους επισκευής και θα επικοινωνούμε μαζί σας για ενημέρωση.

 

Είμαστε σε θέση λόγω της επαφής μας με της κύριες εισαγωγικές εταιρίες, να εξασφαλίσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, το γνήσιο ανταλλακτικό που πιθανόν να απαιτηθεί. Ενώ η εμπειρία μας εγγυάται ότι και στις επισκεύες,  όπου λόγω παλαιότητας ή έλλειψης του ανταλλακτικού μπορούμε να προχωρήσουμε σε επισκευή, για θέματα όπως είναι η τροφοδοσία ή η οθόνη.

 

Οι επισκευές αφορούν όλες τις εταιρίες κατασκευής φορητών υπολογιστών, με την προθπόθεση ότι υπάρχει επίσημη αντιπροσώπευση του κατασκευαστή στην Ελλάδα, όπως (ACER, ASUS, FUJITSU, HEWLETT PACKARD, LENOVO, LG, MSI, PACKARD BELL, SAMSUNG, SONY, TOSHIBA). Σε κάθε περίπτωση μη εκπροσώπισης, θα απαιτηθούν περισσότερες ημέρες για τη συγκέντρωση των ανταλλακτικών και φυσικά την επισκευή.

 

Newsletter