Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Η Business solutions, εξειδικεύεται στη κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις, επαγγελματίες, συλλόγους, ιδιώτες. Η ποιότητα στον σχεδίασμό των έργων μας, είναι το ουσιαστικό στοιχείο στο οποίο στοχεύουμε, για την πετυχημένη παρουσία σας στον παγκόσμιο ιστο.


Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, που αναδεικνύουν την εικόνα της επιχείρησης σας και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για την διαφήμισή σας στο ιντερνετ, σε ανταγωνιστικές τιμές, και με οικονομικές προτάσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις για την καλύτερη διαδικτυακή προβολή σας, στον συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του διαδικτύου.

 

Ο τρόπος λειτουργίας και η φύση του διαδικτύου,
μας δίνουν την δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, κ.τ.λ που βρίσκονται σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Διαδικασία:
Αρχικά μας στέλνετε μέσω email ή ταχυδρομείου το απαραίτητο υλικό σχετικά με την επιχείρησή σας.

• πληροφορίες σε έντυπο ή ψηφιακής μορφής κείμενο (ιστορικό, δραστηριότητες, προιόντα, υπηρεσίες, προσφορές, κ.ά. )

• φωτογραφίες, video, λογότυπο

• κάποια ιστοσελίδα της αρεσκείας σας

με βάση τα παραπάνω, εμείς ξεκινάμε τα πρώτα στάδια κατασκευής της ιστοσελίδας σας, που θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε στον υπολογιστή σας.

Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης συνεργασίας μας, αφού θα έχετε την πλήρη εικόνα σχεδίασης της ιστοσελίδας σας από τα αρχικά της στάδια, και θα μπορείτε να μας επισημαίνετε τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις που επιθυμείτε να κάνουμε στο περιεχόμενο και γενικότερα στη δομή της ιστοσελίδας σας.

 

Για πιθανές απορίες που μπορεί να έχετε, αλλά και για αναλυτικότερες πληροφορίες
επικοινωνήσετε μαζί μας

 

 

Newsletter