Εγκατάσταση Τηλεφωνικών Κέντρων

Εγκατάσταση Τηλεφωνικού Κέντρου PBX

Έχουμε πάνω από 15 χρόνια πείρα στην εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών για τηλεφωνικά συστήματα. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε, να προγραμματίσουμε και να συντηρήσουμε το τηλεφωνικό σας κέντρο PBX , ώστε να λειτουργεί ομαλά η επιχείρησή σας. Μπορούμε επίσης να σας δώσουμε προσφορά για νέο τηλεφωνικό κέντρο, αν ενδιαφέρεστε να αναβαθμίσετε το τωρινό σας PBX.

Επισκευή Τηλεφωνικού Συστήματος PBX

Έχετε χάσει την επαφή με την εταιρεία που εγκατέστησε το τωρινό σας τηλεφωνικό κέντρο; Έχετε προβλήματα με τη λειτουργία του τηλεφωνικού σας κέντρου και δεν βρίσκεται κάποιον για να σας βοηθήσει; Παρέχουμε υψηλής ποιότητας service τηλεφωνικών κέντρων σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών για το τηλεφωνικό κέντρο PBX. Μπορούμε να επισκευάσουμε το τηλεφωνικό σας σύστημα , απ΄όπου κι αν το έχετε αγόρασει.

Μετακομίζετε σε νέο γραφείο;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε το τηλεφωνικό σας σύστημα στα νέα σας γραφεία. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την αποσυναρμολόγηση του τηλεφωνικού σας κέντρου PBX και τη μεταφορά του στα νέα σας γραφεία. Επίσης, εγκαθιστούμε και προγραμματίζουμε το τηλεφωνικό σας σύστημα στο νέο σας γραφείο. Μπορούμε επίσης να σας προμηθεύσουμε με καλωδίωση data και τηλεφωνική καλωδίωση στα νέα σας γραφεία.

Επισκευή Τηλεφωνικού Κέντρου PBX της Panasonic

Εγκαθιστούμε και παρέχουμε service για τηλεφωνικά κέντρα της Panasonic , εδώ και 15 χρόνια. Παρέχουμε υποστήριξη για όλους τους τύπους και τα μοντέλα των τηλεφωνικών κέντρων της Panasonic συμπεριλαμβανομένου του EASAPHONE. Παρέχουμε service για το τηλεφωνικό σας κέντρο της Panasonic , απ΄ όπου και αν το έχετε αγοράσει. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το service του τηλεφωνικού σας κέντρου της Panasonic.

Επισκευή Τηλεφωνικού Κέντρου PBX της Siemens

Εγκαθιστούμε και παρέχουμε service για τηλεφωνικά κέντρα της Siemens, εδώ και 15 χρόνια. Παρέχουμε υποστήριξη για όλους τους τύπους και τα μοντέλα των τηλεφωνικών κέντρων της Siemens, συμπεριλαμβανομένου του HICOM. Παρέχουμε service για το τηλεφωνικό σας κέντρο της Siemens , απ΄ όπου και αν το αγοράσατε . Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το service του τηλεφωνικού σας κέντρου της Siemens.

Επισκευή Τηλεφωνικού Κέντρου PBX της Transtel

Εγκαθιστούμε και παρέχουμε service για τηλεφωνικά κέντρα της Transtel , εδώ και 5 χρόνια. Παρέχουμε υποστήριξη για όλους τους τύπους και τα μοντέλα των τηλεφωνικών κέντρων της Transtel , απ΄ όπου και αν το αγοράσατε . Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το service του τηλεφωνικού σας κέντρου της Transtel.

 

 

 

Newsletter